FITech - Tulevaisuuden osaajille

fitech

 

FITech - For Future Talents
Suomen tekniikan alan verkostoyliopisto FITech yhdistää osaajat ja työvoimaa tarvitsevat kasvualojen yritykset. FITechin muodostavat seitsemän teknillistä yliopistoa. Lisäksi perustajajäseniä ovat Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan Akateemiset TEK ry. FITechin tavoitteena on tarjota korkeakoulutusta joustavasti. Lisäksi verkostoyliopisto lisää tekniikan alan tutkimus- ja innovaatiotoimintaa. FITechin rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö.
 

Tutkinto-opiskelijoille:
FITech Turku –hanke

Vastaa Lounais-Suomen osaajapulaan sen kasvualoilla telakka- ja autoteollisuudessa. Tarjoamme kaikkien Suomen tekniikan alan yliopistojen valikoituja opintoja yhdeltä luukulta. Monipuolisiin opintoihin kuuluu sivuainekokonaisuuksia sekä erilaisia kursseja ja projektitöitä yhdessä yritysten kanssa. Tutkinto-opiskelijat voivat myös päivittää tai täydentää jo olemassa olevaa tutkintoaan maisterivalintojen kautta ja täydentää osaamisensa DI–tutkinnoksi kahdessa vuodessa. Opinnot ovat maksuttomia.
 
Jo yli 100 diplomityötä on valmistunut Lounais-Suomen yrityksiin. FITech Turku –hankkeen tarjoamia opintoja suorittaa parhaillaan yli 400 opiskelijaa. Tutustu lisää tutkinto-opiskelijoille suunnattuihin opintoihin:

Smart and sustainable maritime business>>
Energy technology>>
Use and characteristics of steel>>
Lisää kursseja>>

 

FITech 101: Digi & Data
Aukkoja digitaidoissa? On helpompi päivittää osaamisesi kuin peitellä, ettet vielä tiedä! Tutustu ensimmäisten joukossa FITechin maksuttomiin verkkokursseihin, joiden avulla päivität alalla kuin alalla tarpeelliset digitaidot. Aloita opiskelu nyt!
 

Aikuisopiskelijalle:
FITech Energy Storage

FITech tarjoaa energiavarastoinnin opintoja teollisuuden tarpeisiin.
 
Suomalaiset energia-alan yritykset ovat arvioineet, että lähitulevaisuudessa on tarvetta sadoille uusille energiavarastoinnin ammattilaisille. FITech Energy Storage -opintomoduuli (25-30 ECTS) on jaettu kolmeen eri teemaan. Voit opiskella joko yksittäisiä kursseja tai koko moduulin. Tutustu tarjontaan>>
 
 

Lue lisää FITech-verkostoyliopistosta www.fitech.io
 

FITech - Tulevaisuuden osaajille