Meriverkostot 2019

Meriverkostot 2019

Naantalin kylpylä, Matkailijantie 2, 21100 Naantali

Meriverkostot 2019 kerää meriteollisuuden keskeisimmät toimijat Naantalin kylpylään. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on kasvanut entistä suuremmaksi ammattilaistapahtumaksi. Näytteilleasettajia on tulossa eri puolilta Suomea – kaukaisimmat Lappeenrannasta. Messukävijöitä on ilmoittautunut tapahtumaan jopa Latviasta.

Meyer Turku Oy:n pitkä tilauskirja tunnetaan. Nyt tilaisuudessa kuullaan myös Rauma Marine Constructions Oy:n toimitusjohtajan Jyrki Heinimaan tuoreet kuulumiset yhtiöstä, joka on lyhyessä ajassa kasvattanut tilauskantaansa lähes miljardiluokkaan.

Näytteilleasettajia on tapahtumassa tänä vuonna yli 50 prosenttia viime vuotta enemmän. Yrityksiä on ilmoittautunut mukaan 80.

Tapahtuman merkitys meriteollisuusyritysten parissa näkyy kasvavissa osallistujamäärissä. "Myös suuret alan toimijat ovat hyötyneet tapahtumasta, koska he ovat löytäneet tapahtuman avulla itselleen uusia alihankkijoita", tapahtumaa järjestävä Naantalin kaupungin elinkeinoasiamies Jorma Ranta sanoo.

Korkeatasoisia puheenvuoroja ja verkostoitumista

Tiistaina 2.4.2019 Naantalissa järjestettävässä tapahtumassa kävijöillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita sekä kuulla korkeatasoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan kehitykseen liittyen.

Ilmoittautuminen messukävijäksi on avoinna tapahtuman verkkosivuilla. Myös teknisen alan opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan näytteilleasettajiin iltapäivän messutapahtumassa.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta: www.naantali.fi/meriverkostot
Elinkeinoasiamies Jorma Ranta 044 7334 691, jorma.ranta@naantali.fi