FITech - Tulevaisuuden osaajille

FITech - Tulevaisuuden osaajille

Fitech

 

FITech - For Future Talents
Suomen tekniikan alan uusi verkostoyliopisto FITech yhdistää osaajat ja työvoimaa tarvitsevat kasvualojen yritykset. FITechin muodostavat seitsemän teknillistä yliopistoa. Lisäksi perustajajäseniä ovat Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan Akateemiset TEK ry. FITechin tavoitteena on tarjota korkeakoulutusta joustavasti. Lisäksi verkostoyliopisto lisää tekniikan alan tutkimus- ja innovaatiotoimintaa. FITechin rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö.
 
Tutkinto-opiskelijoille:
FITech Turku –hanke

Vastaa Lounais-Suomen osaajapulaan sen kasvualoilla telakka- ja autoteollisuudessa. Tarjoamme kaikkien Suomen tekniikan alan yliopistojen valikoituja opintoja yhdeltä luukulta. Monipuolisiin opintoihin kuuluu sivuainekokonaisuuksia sekä erilaisia kursseja ja projektitöitä yhdessä yritysten kanssa. Tutkinto-opiskelijat voivat myös päivittää tai täydentää jo olemassa olevaa tutkintoaan maisterivalintojen kautta ja täydentää osaamisensa DI–tutkinnoksi kahdessa vuodessa. Opinnot ovat maksuttomia.
 
Jo yli 100 diplomityötä on valmistunut Lounais-Suomen yrityksiin. FITech Turku –hankkeen tarjoamia opintoja suorittaa parhaillaan yli 400 opiskelijaa. Tutustu lisää tutkinto-opiskelijoille suunnattuihin opintoihin:

Smart and sustainable maritime business>>
Energy technology>>
Use and characteristics of steel>>
Maisteriohjelmat>>
Lisää kursseja>>

 

Aikuisopiskelijalle:
FITech ICT -opinnot

 
Kiinnostaako koodaaminen tai tekoäly? Opiskele tietotekniikkaa työn ohessa maksutta!
 
FITech ICT –hanke tukee jatkuvaa oppimista ja vastaa valtakunnalliseen ICT-osaajapulaan tarjoamalla tietotekniikan yliopistotasoisia opintoja. Tietotekniikka on jo arkipäivää työelämässä ja tulevaisuudessa myös tekoäly voi muokata monia työnkuvia uudenlaisiksi. Tämän vuoksi lähes kaikilla työelämän alueilla on tarvetta ICT-taitojen päivitykseen. Kaikissa ammateissa ei tarvita syvällisiä ohjelmointitaitoja, mutta perusohjelmointitaidoista on kuitenkin paljon hyötyä. Syventävien moduulien tarkoituksena on puolestaan mahdollistaa sekä olemassa olevien taitojen kehittäminen, että osaamisen laajentaminen kokonaan uusille alueille.
 
Opinnot sopivat myös työn ohessa suoritettavaksi. Seuraavaksi alkavia kursseja esimerkiksi:

Tekoäly>>
Digitalisaation mahdollisuudet>>
Tutustu kattavaan ja maksuttomaan opintotarjontaan täältä>>

 

Aikuisopiskelijalle:
FITech Energy Storage

 
FITech tarjoaa energiavarastoinnin opintoja teollisuuden tarpeisiin.
 
Suomalaiset energia-alan yritykset ovat arvioineet, että lähitulevaisuudessa on tarvetta sadoille uusille energiavarastoinnin ammattilaisille. FITech Energy Storage -opintomoduuli (25-30 ECTS) on jaettu kolmeen eri teemaan. Voit opiskella joko yksittäisiä kursseja tai koko moduulin.

Tutustu tarjontaan>>
 
Lue lisää FITech-verkostoyliopistosta www.fitech.io