FITech - Tulevaisuuden osaajille

fitech

 

Suomen tekniikan alan verkostoyliopisto FITech yhdistää osaajat ja työvoimaa tarvitsevat kasvualojen yritykset. FITechin muodostavat yhdeksän teknillistä yliopistoa. Lisäksi perustajajäseniä ovat Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan Akateemiset TEK ry. FITechin tavoitteena on tarjota korkeakoulutusta joustavasti. Lisäksi verkostoyliopisto lisää tekniikan alan tutkimus- ja innovaatiotoimintaa. FITechin rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö.
 
FITech tarjoaa monipuolisia ja maksuttomia yliopistokursseja toisen asteen opiskelijoille, aikuisopiskelijoille ja tutkinto-opiskelijoille. Olitpa sitten työelämässä tai vielä opiskelija, FITechin tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Työnantajille FITech-verkostoyliopisto tarjoaa mahdollisuuden kehittää henkilöstön osaamista maksuttomasti joko yksittäisten kurssien tai laajempien opintokokonaisuuksien muodossa. 

Tarjonnassa on alkeis-, keski- ja syventävän tason kursseja sekä useita MOOC-kursseja (Massive Open Online Course) eri teemoista. Löydät kaikki MOOCit täältä. FITechin opintotarjonta jakautuu kolmen eri hankkeen FITech ICT, FITech Energy Storage ja FITech 5G teemojen alle.

Tutustu tarjontaan >> 

Opintoja tarjoavat Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Tampereen yliopisto, Oulun yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. 5G-aiheisia kursseja tarjoaa myös Helsingin yliopisto, joka ei kuulu FITech-verkostoon. 

Lue lisää FITech-verkostoyliopistosta www.fitech.io