Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus (MKK)

MKK
Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus (MKK) on merenkulkualan moniosaaja

Tutkimme ja tuotamme uutta tietoa merenkulkualan päätöksenteon tueksi, tarjoamme ajankohtaista täydennyskoulutusta ja konferensseja merenkulkualan ammattilaisille.

Olemme tunnettuja laadukkaiden ajankohtaisten seminaarien ja koulutusten järjestäjänä. Näillä alan erityiskysymyksiin pureutuvilla keskustelufoorumeilla kohtaavat merenkulun ja meriklusterin asiantuntijat. Tilaisuuksissamme tarjoamme ajantasaista ja käytäntöön sovellettavaa tietoa tiiviinä paketteina. Täydennyskoulutuksemme suunnitellaan elinkeinoelämän tarpeiden pohjalta ja ne on suunnattu työelämässä oleville. Järjestämme koulutuksia myös tilauksesta.

Osallistumme myös kansainvälisiin merenkulkualan koulutuksen kehittämishankkeisiin ja merenkulun oppimateriaalin tuottamiseen.

Teemme tutkimusta merenkulun, meriteollisuuden ja logistiikan aloilla sekä tarjoamme käytännöllistä ja sovellettavaa tietoa tuottavia tutkimus- ja asiantuntijapalveluita meriklusterin toimijoille.

MKK on perustettu vuonna 1980. Turun yliopiston erillislaitoksena olemme toimineet vuodesta 1984. Nykyään toimimme osana Turun yliopiston Brahea-keskusta.

Lue lisää MKK:sta täällä ja tutustu tuleviin koulutuksiin täällä. Löydät tulevat koulutukset myös nettisivujemme Tapahtumista.