auramarine
Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: Auramarine Oy

Thu, 02/18/2021 - 08:29
Meriteollisuus ry:n hallitus on hyväksynyt yhdistykseen uuden jäsenen: polttoaineen syöttökoneikkoja ja muita apulaitteita valmistava Auramarine Oy on liittynyt jäseneksemme

Näin uusi jäsenemme kertoo toiminnastaan:

Auramarine tunnetaan maailmanlaajuisesti meri- ja voimalaitosmoottoreiden polttoaineen syöttö- ja käsittelyjärjestelmien johtavana toimittajana. Osa laitteistamme soveltuu myös prosessiteollisuuden käyttöön. Asiakkaitamme ovat moottorivalmistajat, telakat, varustamot, laivaoperaattorit ja voimalaitostoimijat. Koneikkomme ovat laivan tai kulloisenkin laitoksen toimintavarmuuden kannalta olennainen osa järjestelmää ja suunnittelemme tehokkaat, turvalliset ja luotettavat ratkaisut kunkin asiakkaan tarpeisiin. Vastaamme laitteiston koko elinkaaresta aina käyttöönotosta  huolto- ja varaosatarpeisiin maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös neuvontaa, suunnittelua ja laitteita järjestelmien päivityksiä varten.

Vuodesta 1974 lähtien Auramarine on toimittanut yli 15,000 moottoreiden polttoaineen syöttö- ja apukoneikkoa. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja työllistämme yhteensä noin 100 ammattilaista Liedossa ja Shanghaissa. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja omalla tehtaalla Shanghaissa. Edustajaverkostomme kattaa yli 25 maata. Auramarine on osa raumalaista Hollming-konsernia.

Lue lisää: www.auramarine.com

 

auramarine