Meriteollisuus tarvitsee uusia osaajia

tekemisen maininki
Meriteollisuus on kansainvälinen ja monipuolinen huippuosaajien kenttä. Luomme kasvavaa liiketoimintaa ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja. Tule mukaan tekemisen maininkiin!

Suomen meriteollisuus muodostuu meriteknisen alan laitevalmistajista, kokonaistoimittajista, suunnittelutoimistoista, ohjelmisto- ja järjestelmätoimittajista sekä laivanrakennus-, korjaus- ja offshore-telakoista. Alalla toimii yhteensä yli 1 000 yritystä.

 

Meriteollisuus kaipaa monen eri alan osaajia. Löydä itsesi:  

Tutustu nuoriin osaajiimme

Bettina Laine työskentelee projektipäällikkönä Valmetilla. Työnsä avulla Bettina vaikuttaa muun muassa laivojen rikkipäästöjen minimointiin. Voit lukea Bettinasta lisää täällä.

Ilari Grafin nuoruudenhaave vaihtui avaruusteknologiasta meriin ja laivoihin. Lue lisää Ilarin työstä tuoterakenne- ja kehitysasiantuntijana Meyer Turulla täällä.

Videolla Ilari, Bettina, Simo ja Pinja kertovat mielenkiintoisesta työstään meriteollisuuden parissa.

 

Vastuullinen toimiala

Suomen meriteollisuuden tavoitteena on rakentaa yhdessä kestävää merenkulkua tulevaisuuden maailmalle. Tavoitteen saavuttamiseksi liityimme kansalliseen Sitoumus2050-yhteiskuntasitoumukseen omalla Responsea-sitoumuksellamme. Lue lisää sitoumuksestamme ja alan vastuullisuudesta ResponSea-osiossamme

responsea

 

Somessa kuulet lisää

Pysy ajantasalla alan uutisista ja tapahtumista seuraamalla meitä LinkedInissä, Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa.