Meriteollisuuden laaja projektinhallintakoulutus

projektinhallintabanneri

Tällä hetkellä meriteollisuuden projektinhallintakoulutus ei ole käynnissä 

 

Kattavan koulutuspakettimme avulla saat kokonaisvaltaisen ymmärryksen meriteollisuuden sekä alan projektien erityispiirteistä. Koulutuksessa käsitellään mm. projektinhallinnan perusteita, meritekniikkaa, toimimista telakalla, rahoitusta sekä sopimuksia. Koulutuksen on suunnitellut Meriteollisuus ry:n koulutustyöryhmä, ja koulutuksen toteuttaa Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos.

Kenelle koulutus on suunnattu
Koulutus soveltuu sekä meriteollisuuden yritysten uusille työntekijöille että jo meriteollisuuden projekteissa työskenteleville, sillä se sisältää myös vaativampia moduuleita projektityöskentelyn johtotehtäviin pyrkiville. Materiaali soveltuu kaikille meriteollisuuden verkostossa toimiville yrityksille.

Koulutuksen sisältö
Koulutus koostuu viidestä moduulista, joista voit valita haluamasi moduulit. Lisätietoja moduuleista löydät vasemmalla olevasta valikosta. Koulutus sisältää lähiopetuspäiviä sekä verkkomateriaalia, jonka voit suorittaa työn ohessa omaan tahtiin tiettynä aikavälinä. Koulutusmateriaali on pääosin suomeksi.

Kustannukset
Jokaisella moduulilla on oma opiskelijakohtainen osallistumismaksunsa. Maksut kerää Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos.

Yritykset voivat hakea ELY-keskukselta tukea, joka kattaa 50% kurssimaksusta.

ELY

 

Tuen myöntämisen ehdot:

  • Yritys laatii Työnantajan esitys yhteishankintakoulutuksesta -lomakkeen ja lähettää sen ELY-keskukselle. Tämän perusteella laaditaan yhteishankintasopimus, jonka allekirjoittavat ko. yritys, järjestävä oppilaitos ja ELY-keskus. 
  • Yrityksen ilmoittama opiskelija suorittaa moduuleita väh. 10 päivän edestä (10 päivän edellytys on opiskelijakohtainen, eikä sitä voi koota yhdessä yrityksen muiden opiskelijoiden kanssa).

Lisätietoja kustannuksista ja sopimuksen laatimisesta: Vesa Eskonen (puh. 050 390 6405).

Ilmoittautuminen
Löydät ilmoittautumislinkin moduulien kohdalta. Huomioithan, että eri moduuleilla on eri ilmoittautumisajankohta. Ilmoittautumiset kerää Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos. Ilmoittautumista koskevat kysymykset: laivanrakennus.oppilaitos(a)meyerturku.fi

Osallistumisen peruuttaminen
Peruuttaminen on mahdollista viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Ilmoittautumisessa saadussa vahvistusviestissä on kohta ”Muokkaa tietojasi”, jonka kautta voit peruuttaa ilmoittautumisesi.

Lisätietoja
Tarjolla on ainutlaatuinen koulutuspaketti meriteollisuuden projektinhallinnasta kiinnostuneille. Pienet muutokset koulutussisältöihin ovat mahdollisia.

Yhteydenotto

Ilmoittautumista ja laskutusta koskevat kysymykset: laivanrakennus.oppilaitos(a)meyerturku.fi

Muut kysymykset: meriteollisuus(a)teknologiateollisuus.fi

 

Liity jo yli 100 projektinhallintaosaajan joukkoon 

Koulutuksemme kahteen toteutukseen on osallistunut jo yli 100 meriteollisuusverkoston osaajaa. Voit lukea heidän kokemuksiaan koulutuksesta täällä. Tässä myös heidän antamiaan palautteita koulutuksesta:

"Kurssi antoi laajan näkemyksen koko meriklusterista. FiTechin projektihallintakurssi saa erityisen kiitoksen erinomaisesta kurssimateriaalista. Kurssista saa ammennettua paljon käytännön projektinhallintaan omassa työssäni."

"Esimerkit ja soveltaminen oli todella hyviä. Pidin myös Projektinhallintamoduulista, jossa käytiin perusprojektinhallinta teoriaa lävitse. On aina hyvä palata välillä juurille ja saada jokapäiväiseen tekemiseen teorian kautta vinkkejä."

”Tämä oli kätevä tapa järjestää koulutus, kun pystyi katsomaan luennot ja tekemään tehtävät omaan aikatauluun sopivilla hetkillä.”

”Laaja ja mielenkiintoinen paketti. Sopiva kokonaisuus minkä tahansa alan projektien vetoa ajatellen.”

”Koulutuksen sisällöstä sai heti eväitä päivittäiseen tekemiseen ja se antoi lisäksi kokonaisvaltaisen kuvan projektinhallintaan liittyvistä seikoista.”

”Mielenkiintoisia aiheita ja hyvät mukaansatempaavat luennoitsijat.”

"Koulutuksessa hyvää oli uuden oppiminen, omaa työtä tukeva, mutta kuitenkin päivittäisrytmistä poikkeava tekeminen, omien vahvuuksien löytäminen."