MyTech

mytech

Uutuutena MyTech-ohjelmassa on virtuaalivierailumahdollisuus teknologiayritykseen ja korkeakouluun! Virtuaalivierailu mahdollistaa teemanmukaiset etävierailut sekä teknologiayritykseen että tekniikan alan korkeakouluun.

 

Tukea ilmiölähtöiseen projektioppimiseen

Valtakunnallinen MyTech-ohjelma tarjoaa tukea ja teeman ilmiölähtöisille oppimisprojekteille yläkouluissa ja lukioissa. Ohjelman osallistujat pääsevät syventämään koulussa tehtävää projektia toiminnallisella opintokäynnillä korkeakoulussa ja teknologiayrityksessä.

MyTech-ohjelman teemoja ovat
•    Kiertotalous ja ilmastonmuutos
•    Terveys ja hyvinvointi
•    Tulevaisuuden elinympäristö

Voit tutustua teemoihin tarkemmin täällä.

mytech

#OsaajatTöissä

MyTechin sivuilla julkaistaan 100 videotarinaa teknologiayritysten nuorista osaajista. Videoilla he kertovat työstään, sen merkityksestä sekä osaamisestaan ja opiskeluvalinnoistaan. Teknologiayrityksissä töissä olevat ovat opiskelleet ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen tai yliopistojen monilla eri koulutusaloilla. Tutustu jo julkaistuihin tarinoihin täällä.

Etsinnässä kesätyö- tai harjoittelupaikka?

Tutustu teknologiateollisuuden yritysten kesätyöpaikkoihin tästä.

Tutustu MyTech-lähettiläisiin!

Millaista on opiskelu tekniikan alalla ammatillisessa koulutuksessa? MyTech-lähettiläät kertovat peruskouluissa millaisia mahdollisuuksia teknologia-alalla on. MyTech-lähettilään voi pyytää myös vierailulle omaan kouluun. Lue lisää tästä.

Yritys, lähde kumppaniksi MyTech-ohjelmaan!

Yrityksille ohjelma on kätevä tapa toteuttaa kouluyhteistyötä ja luoda mielikuvaa itsestään kiinnostavana tulevaisuuden työnantajana. Opintokäynneillä havainnollistetaan teknologian merkityksellisyyttä nuoria kiinnostavien teemojen kautta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

 

MyTech-tiimi auttaa sinua, olethan yhteydessä: mytech(a)teknologiateollisuus.fi