LADEC: Meriteollisuuden kiertomatka Viroon 5.-7.9.2023

tallink silja
Tallinna, Viro
Tapahtuman aika
-

Tule mukaan Tallinnaan verkostoitumaan Viron meriteollisuustoimijoiden kanssa 5.-7.9.2023

Valmis matkaohjelma kuljetuksineen on huipputilaisuus tutustua virolaisiin meriteollisuuden kokonaistoimittajiin, satamalogistikkaan ja kartoittaa yritykselle uusi verkosto ja aloittaa hallitusti vientitoiminta Viroon ja Baltiaan.

Matkan aikana saamme katsauksen Viron elinkeinoelämään, kansainvälisen kaupan tilanteeseen ja esittelemme vientikumppaniverkostot yrityksenne avuksi. Vierailemme Viron suurlähetystössä, jossa pääsemme tapaamaan paikallisia meriteollisuuden toimijoita, jotka etsivät uusia kansainvälisiä kauppakumppaneita. Kohdevierailut meriteollisuustoimijoilla ja verkostoitumisiltapäivä Suomen suurlähetystössä toteutetaan osana Merimerkit-hankeen toimintaa yhteistyössä Enterprise Estonian kanssa. Viron elinkeinoelämän edustusto Suomessa, Enterprise Estonia, tarjoaa monipuolisia palveluita virolaisille vientiyrityksille sekä investointi- ja yhteistyömahdollisuuksia suomalaisyrityksille.

Pakettihinta / henkilö on 258 euroa, joka sisältää valmiin yritysohjelman, laiva- ja bussimatkat kohteessa, majoitus aamiaisineen 1h huoneissa Tallink City hotellissa sekä menomatkan kokoustilan. Ruokailut ovat omakustanteisia.

Hyvä tietää!
Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 10. Matkalle mahtuu 30 osallistujaa. Osallistujat raportoidaan osana Merimerkit-hankkeen toimintaa. Matkanjärjestäjällä on oikeus matkaohjelman muutoksiin. Laskutus yhdessä erässä elokuun heinä-elokuussa 2023. Laskutuslisä on mahdollinen.

Ilmoittautuminen 14.7. mennessä. Lisätietoja matkan ohjelmasta sekä ilmoittautumislinkki löytyvät tästä linkistä.
 
Kuva: Tallink Silja