Osallistu yhteismessuosastolla Euroopan suurimmille SMM-meriteollisuusmessuille Hampurissa 3.-6.9.2024

hampuri-messut
Hampuri
Tapahtuman aika
-

Tarjoaako yrityksenne tuotteita tai palveluita meriteollisuuteen, -logistiikkaan tai merenkulkuun liittyen? Kiinnostaako kansainvälinen näkyvyys alan kärkitapahtumassa?

SMM-messut järjestetään joka toinen vuosi Saksan Hampurissa, seuraavan kerran siis syksyllä 2024. SMM Hampuri kerää jälleen kaikki meriteollisuuden kansainväliset toimijat ja yritykset yhteen ja tarjoaa seitsemän messuhallin voimin messutunnelmaa, asiantuntijapuheenvuoroja, viimeisimpiä teknologioita sekä erinomaisia verkostoistumismahdollisuuksia. Lahden seudun ja Lounais-Suomen meriteollisuusosaamista on tarkoitus tuoda esille vuoden 2024 Hampurin SMM-messuilla yhteisosastolla.

Kansainvälistä näkyvyyttä kustannustehokkaasti yhteisosastolla!

Yhteisosasto on yrityksille helppo ja vaivaton vaihtoehto, kun yritys haluaa pienemmällä vaivalla messunäkyvyyden. Merimerkit-hankkeen avustamana osallistut helposti Hampurin meriteollisuuden messuille.

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumista varten löytyvät täältä

Yhteismessuosaston järjestäminen Hampurin SMM-messuilla 3.-6.9.2024 on osa Merimerkit-hankkeen toteutusta. Merimerkit-hanke on Euroopan unionin osarahoittama hanke, jota toteuttavat Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Turun yliopisto.