Laiva-alan luentopäivät: Johdatus laivatekniikkaan

Laiva-alan luentopäivät: Johdatus laivatekniikkaan

mkk
Online
Tapahtuman aika
-

Kattava tietopaketti laivanrakennuksen keskeisimmistä perusasioista erityisesti niille, joilla ei ole alan koulutusta. Luentopäivät soveltuvat myös jo alalla toimiville laivateknisten tietojen päivitykseen

Luennoilla käsitellään mm. laivan suunnittelun, rakentamisen ja operoinnin keskeisiä kysymyksiä ja järjestelmiä. Eri organisaatioiden roolit ja alusten turvallisuus tulevat esille luennoilla.

Tilaisuus toteutetaan etänä.

Laiva-alan luentopäivät ovat osa koulutussarjaa, jolla käsitellään laivatekniikan keskeisiä ja ajankohtaisia aihepiirejä. Aihepiirien valintaa ja luentopäivien sisältöä ohjaa Meriteollisuus ry:n täydennyskoulutustoimikunta, jossa ovat edustettuina maamme telakka- ja meriteknologiateollisuus, varustamot, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Merivoimat, VTT sekä Aalto-yliopisto. Tilaisuudet järjestää Turun yliopiston Brahea-keskuksen Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus.

Osallistumismaksu 550 € kattaa luentojen seuraamisen etänä ja sähköisesti jaettavana olevan aineiston. Koulutuksiimme lisätään arvonlisävero 24%.

Lisätietoja Marja Luomanen, marja.luomanen@utu.fi, p. 040 7799 485.

Tutustu mielenkiintoiseen ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä