Laivakoneistoklubin asiantuntijawebinaari: Laiva-akustot käytännössä

circles kuvituskuva
Teams
Tapahtuman aika
-

Laiva-akustot käytännössä

Laivakoneistoklubi järjestää webinaarin aiheesta ”Laiva-akustot käytännössä”. Webinaari on avoin ja maksuton, ja tarkoitettu laivakoneistoalasta kiinnostuneille teollisuuden henkilöille, tutkijoille, opiskelijoille ja muille. Kuulijat voivat webinaarin aikana esittää kysymyksiä kirjoittamalla ne viestiruutuun. Kurssimateriaali jaetaan webinaarin kautta palautelomakkeesta löytyvästä linkistä.

Webinaarissa käsitellään laiva-akustojen etuja ja haasteita, asennusta laivassa, akustojen hallintaa osana laivan energiaverkkoa, käyttäjäkokemusta, hybridialusmarkkinan kehitystä sekä turvallisuus- ja sääntökysymyksiä. Uudet ympäristösäännöt pakottavat hakemaan vaihtoehtoisia ratkaisuja uusien ja olemassa olevien laivojen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi. Webinaarissa kuulemme tarkemmin millainen vaihtoehto akustot ja hybridikoneistot ovat.

Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta voit seminaarin palautteen jättämisen yhteydessä ilmoittautua Laivakoneistoklubin sähköpostilistalle, jotta vastaanotat aina tiedon tulevista tapahtumista, sekä saat automaattisesti kalenterikutsut.

Webinaarin tarkempi ohjelma ja TEAMS-linkki löytyvät täältä

Laivakoneistoklubi on teollisuuden toimijoiden ja alan oppilaitosten edustajien muodostama yhteisö, jonka päämääränä on edistää korkeatasoista laivakoneisto-osaamista maassamme. Klubin tavoite on välittää tietoa ja kokemusta. Yhtenä toimintamuotona ovat asiantuntijoiden esitelmät ja keskustelu valituista teemoista seminaareissa.