Meriteollisuuden rahoituswebinaari

kuvituskuva
Webinaari
Tapahtuman aika

Osallistu meriteollisuuden rahoituswebinaariin 7.12!

Osana työ- ja elinkeinoministeriön Kestävän meriteollisuuden kehittämisohjelmaa järjestetään webinaari meriteollisuuden yrityksille ja muille alan toimijoille saatavilla olevista rahoitus- ja tukimahdollisuuksista, sekä rahoituksen tunnistetuista haasteista ja pullonkauloista. Webinaarissa kansallisen rahoituksen ja EU-rahoituksen asiantuntijat ovat kertomassa meriteollisuudelle saatavilla olevista rahoitus- ja tukimahdollisuuksista, sekä vastaamassa rahoitusta koskeviin ennakkokysymyksiin.

Webinaarissa rahoitusmahdollisuuksia esittelevät Ilmastorahasto Oy, Euroopan investointipankki (EIP) ja Business Finlandin EU-rahoitusneuvonta. Lisäksi paikalla ovat ELY-keskuksen, Finnveran, Suomen Teollisuussijoituksen ja ministeriön rahoituksen asiantuntijat.

  • Kenelle: Meriteollisuuden yrityksille ja muille alan toimijoille, jotka kaipaavat tietoa kansallisista ja kansainvälisistä rahoitus- ja tukimahdollisuuksista.
  • Milloin: keskiviikkona 7.12.2022 klo 13.00-15.30
  • Ennakkokysymysten jättö & viimeinen ilmoittautumispäivä: 29.11.2022. Ilmoittautumisen jälkeen saat erillisen Teams-kutsun tapahtumaan.

Ilmoittaudu webinaariin & jätä ennakkokysymyksesi asiantuntijoille

Webinaarista lisätietoa antaa:

  • Korkia Consulting Oy, Senior Consultant Emma Salminen, emma.salminen(a)korkia.fi, 050 453 1521
  • Työ- ja elinkeinoministeriö, Kaupallinen neuvos Kari Virtanen, Innovaatiot ja yritysrahoitus, kari.virtanen(a)gov.fi, 0295047707

Meriteollisuuden rahoituswebinaari