TEM: Kuinka tehdään suomalainen hiilineutraali alus? Tilaisuus Helsingissä 12.4.2023

Team Finland -talo osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki
Tapahtuman aika
-

Laivat ovat tulevaisuudessa hiilineutraaleja. Paljonko niissä silloin on suomalaista osaamista ja ratkaisuja? Mitkä ovat suomalaisen meriteollisuuden valmiudet nyt ja mitkä ovat näkemykset tulevaisuudesta? Mitä tarvitaan ja kenen se pitäisi tehdä, jotta Suomessa voidaan rakentaa hiilineutraali laiva?

Työ- ja elinkeinoministeriö yhteistyössä Business Finlandin ja Meriteollisuus ry:n kanssa järjestävät tilaisuuden, jossa pohdimme vastauksia näihin kysymyksiin yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tapahtuman tavoitteena on luoda yhteistä tilannekuvaa hiilineutraalin tulevaisuuden mahdollisuuksista ja haasteista meriteollisuudelle sen koko arvoketjun osalta. Tavoitteena on tehdä näkyväksi olemassa olevia ratkaisuja ja valaista niitä katvealueita, joiden liiketoimintamahdollisuudet ovat vielä hyödyntämättä.

Tilaisuuden ohjelma täsmentyy, mutta varaa kalenteriin jo aika keskiviikko 12.4.2023 klo 9-12 ja paikka Team Finland -talo osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Iltapäivälle on mahdollista varata henkilökohtainen keskusteluaika rahoittajien kanssa.

Tilaisuus järjestetään osana TEMin johtamaa kestävän meriteollisuuden kehittämisohjelmaa, jota toteutetaan laajassa yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön, Business Finlandin, Tesin, Finnveran, VTT:n ja Meriteollisuus ry:n kanssa. Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen ja paikkoja on rajoitettu määrä.

Lisätietoja tapahtumasta tästä linkistä