Alumeco
Uutinen

Meriteollisuudelle uusi jäsen: Alumeco Finland Oy Ab

Alumeco Finland Oy Ab on osa tanskalaista Alumeco-konsernia, joka on globaali alumiinien, ruostumattomien terästen ja kuparimetallien tukkumyyjä. Alumecon nimi muodostuu sanoista Aluminium, Messing, Copper mikä kuvaa hyvin konsernin toimialaa. 

Suomessa Alumeco Finland myy alumiinia ja ruostumattomia teräksiä yritysasiakkaille. Meriteollisuuden asiakkaille tarjoamme laajan valikoiman niin vakiotuotteita kuin asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja sekä tukea ja osaamista asiakkaan projektin jokaisessa vaiheessa. Tarjoamme erikoisprofiilit asiakkaan piirustusten mukaisesti. Levyjen suojakalvotus kuuluu myös valikoimaamme. Konsernilla on omia palvelukeskuksia, jotka mahdollistavat sahattujen levyjen, tankojen ja profiilien toimitukset asiakkaille. Kansainvälinen toimittajaverkostomme mahdollistaa laajan tuotevalikoiman toimittamisen asiakkaille nopeasti ja kilpailukykyisesti.

Vastuullisuus on Alumecolle tärkeää ja haluamme olla asiakkaidemme kumppanina rakentamassa kestävämpää meriteollisuutta toimittamalla laadukkaita, kierrätettäviä ja sertifioituja materiaaleja vastuullisista lähteistä sekä optimoimalla logistiikkaketjun ja minimoimalla koko arvoketjun aikana syntyviä päästöjä.  

Tutustu tarkemmin yritykseen: www.alumeco.fi 

Alumeco