MAMA
Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: Material Maintenance MaMa Oy

Meriteollisuus ry:n hallitus on hyväksynyt yhdistykseen uuden jäsenen: laivojen sisustuksen tuote- ja materiaalihallintaa palveleva Material Maintenance MaMa Oy on liittynyt jäseneksemme. Näin uusi jäsenemme kertoo toiminnastaan: 

Material Maintenance MaMa Oy on vuonna 2021 perustettu startup-yritys. Yrityksen perustajat ovat julkitilasisustamisen – eritoten meriteollisuuden uudis- ja korjauskohteiden - ammattilaisia, joita yhdistää pitkäaikainen kumppanuustoiminta sekä jatkuvan kehittämisen into valjastettavaksi niin tulevaisuuden laivojen kuin muiden alojen sisustuskonseptien tarpeisiin.

Yrityksen päätuote on laivojen sisustuksen tuote- ja materiaalihallintaa palveleva ohjelmistoratkaisu. MaMa Material Maintenance tool -ohjelmisto mahdollistaa kestävän kehityksen kohti hiilineutraalia kiertotaloutta ja se tarjoaa sujuvan yhteistyökanavan meriteollisuuden kansainvälisille sidosryhmille. 

MaMa-ohjelmisto on räätälöitävissä asiakkaiden tarpeisiin. Se on integroitavissa hiilijalanjälkilaskuriin ja koko laivan elinkaarta mittaaviin ohjelmistoihin. Ohjelmiston voi linkittää yritysten omiin tietokantoihin, sisältäen niin yksilöllistä salassa pidettävää tietoa, kuin avointa dataa, käyttäjän määrittämien asetusten mukaisesti. 

Tavoitteena on luoda vuorovaikutteinen, kaikkien ekosysteemin osapuolten toimintaa helpottava, aikaa ja kustannuksia säästävä käyttöympäristö. Läpinäkyvään ohjelmistoalustaan kerrytetään tietoa käytettäväksi ja analysoitavaksi laivan koko elinkaaren ajan. Tietokanta elää ja päivittyy kohteen mukana suunnittelun alkumetreiltä lähtien, rakentamisen ja ylläpidon vuosien kautta aina laivan purkamiseen ja jälkikäsittelyyn saakka. 

Lue lisää: www.materialmaintenancemama.com 

Löydät yrityksen myös Naantalin Meriverkostot 2022 -tapahtumasta torstaina 31.3.2022.  

MAMA