Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: Millog Marine & Power Oy

Meriteollisuus ry:n hallitus on hyväksynyt yhdistykseen uuden jäsenen: meritekniikan, moottorien ja varavoimakoneiden kunnossapidon asiantuntija Millog Marine & Power Oy on liittynyt jäseneksemme.

Näin uusi jäsenemme kertoo toiminnastaan: 

Millog Marine & Power Oy on meritekniikan, moottorien ja varavoimakoneiden kunnossapidon ketterä ja kotimainen asiantuntija. Meriklusterin ohella palvelemme energia- ja teollisuuden yrityksiä ja kunnossapidämme raskaita työkoneita toimialasta riippumatta. Tekemisemme keskiössä on toimitusvarmuus, laatuvaatimusten täyttyminen sekä avoimuus.

Palveluihimme kuuluvat alusten huolto- ja kuivatelakoinnit, kenttähuollot, konversioprojektit, meritekniset rakenteet sekä moottorien ja voimalaitosten huollot. Yhdessä muiden Millog-yhtiöiden kanssa tarjoamme yli 200 meritekniikan asiantuntijamme voimin kokonaisvaltaista kunnossapitopalvelua julkisille ja yksityisille toimijoille, viranomaisille, varustamoille ja laivastoille.

Millog Marine & Power syntyi vuonna 2022, kun Western Shipyard, Hämeen Diesel ja Laivakone yhdistyivät palvellakseen asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin. Toimipisteemme sijaitsevat Teijossa, Kaarinassa, Vantaalla ja Hämeenlinnassa, minkä lisäksi meillä on huoltoverstas Lübeckissä.

Tutustu tarkemmin yritykseen: https://millog.fi/marinepower/ 

millog