Uutinen

Almaco Group avaa toimiston Saksaan

Meri- ja offshoreteollisuuden innovatiivisten kokonaistoimitusten edelläkävijä, ALMACO Group, jatkaa globaalia laajentumistaan perustamalla tytäryhtiön Saksaan. ALMACO Group GmbH:n toimitilat sijaitsevat meriteollisuuskeskittymän ytimessä Hampurissa, ja toimiston avajaisia vietetään 2.3. 2020. 

ALMACO Groupilla on pitkä toimintahistoria Saksassa, joka on yritykselle strategisesti tärkeä alue. ”Tytäryhtiön perustaminen Saksaan tarjoaa meille mahdollisuuden palvella sikäläisiä asiakkaitamme paikallisesti, entistä nopeammin ja heidän omalla kielellään. Saksa on yksi merkittävimmistä meriteollisuusmaista, ja meillä on käynnissä useita suuria projekteja uudisrakennustelakoiden, kuten Meyer Werft ja MV Werften, kanssa. Tämän lisäksi service-liiketoimintamme voimakas kasvu hyödyttää paikallisia varustamoja, joiden määrä on nousussa. ALMACO Groupin kasvun jatkuessa Saksa onkin luontainen valinta yhdeksännen tytäryhtiömme sijainniksi.” kertoo ALMACO Groupin toimitusjohtaja, Björn Stenwall.

björn
Björn Stenwall

ALMACO Groupin toimitusjohtajaksi 1.1. 2020 nimitetty Björn Stenwall on toiminut yrityksen eri johtotehtävissä vuodesta 2014. Meriteollisuuden palveluksessa vuosia on ehtinyt kertyä yli 25, ja Stenwall tunteekin alan läpikotaisin.  "Uskon, että oman toimiston avaaminen Saksaan antaa nostetta liiketoimintaamme alan suurimpien asiakkaiden kanssa ja mahdollisuuden merenkulkualan parhaimpien kykyjen rekrytoimiseen". Stenwall jatkaa: ”ALMACO Groupin selkeä vahvuus on alan laajin tuotevalikoima, joka pitää sisällään hytti-, keittiö- ja pesula-alueiden ratkaisut sekä huolto- ja varaosapalvelut risteilijöille ja offshore -aluksille. Tämä seikka yhdessä oman paikallisen toimiston ja vahvan asiakaskeskeisyyden kanssa muodostavat perustan kasvullemme Saksassa.
 
ALMACO Group Oy

ALMACO Group Oy on kansainvälinen meriteollisuuden yritys, joka on perustettu Suomessa 1998. Siitä lähtien yritys on kasvanut voimakkaasti ja tällä hetkellä toimistoja on yhdeksässä eri kaupungeissa. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana ALMACO on toimittanut mm. yli 25,000 hyttiä ja projekteja on ollut yli 40 lokaatiossa ympäri maailmaa. Yrityksen toimitukset kiteytyvät monipuolisiin toimituskokonaisuuksiin, hyttialueisiin sekä keittiöalueiden, muonatilojen ja pesuloiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisäksi ALMACO tarjoaa risteilijöille ja offshore -aluksille kattavat huoltoja varaosapalvelut koko elinkaaren ajan.
 
Lisätietoja:
Hanna Långström
hanna.langstrom@almaco.cc
Puhelinnumero: 040 517 3811
www.almaco.cc