marioff news
Uutinen

Marioff laajentaa Royal Caribbean Groupin kanssa solmittua BluEdge Elite -huoltosopimusta

Marioff on laajentanut Royal Caribbean Groupin kanssa solmitun BluEdge™-huoltosopimuksen kattamaan Marioff HI-FOG® -vesisumujärjestelmän ennakoivat huoltopalvelut. HI-FOG-järjestelmät on tällä hetkellä asennettu 46:een Royal Caribbean Groupin risteilyalukseen. 

Royal Caribbean Group voi olla levollisin mielin, sillä laajennettu BluEdge Elite -huoltosopimus on voimassa vuoden 2026 loppuun. Marioff on yksi johtavista vesisumuun perustuvan palontorjuntateknologian kehittäjistä. Se kuuluu Carrier Global Corporationiin (NYSE: CARR), joka on terveellisten, turvallisten, kestävien ja älykkäiden rakennus- ja kylmäketjuratkaisujen maailmanlaajuinen toimittaja.

Marioffin BluEdge Elite -huoltosopimus tarjoaa viisivuotisen ennaltaehkäisevän huolto-ohjelman Royal Caribbean Groupin aluksille. Sopimukseen sisältyy myös alkuperäisen laitevalmistajan varaosien toimitus, ympärivuorokautinen tuki hätätilanteissa sekä miehistön koulutus. Huoltosopimus vahvistaa Marioffin ja Royal Caribbean Groupin välistä yhteistyötä ja vie kohti yhteistä tavoitetta, joka on asiakkaiden ja miehistön turvallisuuden asettaminen etusijalle.

”Olemme otettuja, että Royal Caribbean Group on valinnut kattavan BluEdge Elite -huoltosopimuksen. Olemme myös innoissamme siitä, että yli 20-vuotinen yhteistyömme jatkuu. Pitkäaikainen yhteistyömme matkustajien, miehistön ja Royal Caribbean Groupin varojen turvaamiseksi alkoi jo vuonna 2011, kun ensimmäinen huoltosopimus allekirjoitettiin. HI-FOG-järjestelmän elinkaaripalvelut sisältyvät edelleen huoltosopimukseen. Royal Caribbean Group voi nyt ennustaa ja optimoida huoltokulut, turvata aluksensa ja maksimoida niiden käyttöajan”, sanoo Marioffin meripuolen johtaja Kaius Kovanen.

Sopimuksen piiriin kuuluvat Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin, Silversea Cruisesin, Hapag-Lloyd Cruisesin ja TUI Cruisesin alukset.

Kuva: Meyer Turku

Lue alkuperäinen tiedote täällä