adwatec
Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: Adwatec Oy

5.10.2020 klo 14.04

Meriteollisuus ry:n hallitus on hyväksynyt yhdistykseen uuden jäsenen: tehoelektroniikan vesijäähdytyslaitteita ja -järjestelmiä valmistava Adwatec Oy on liittynyt jäseneksemme. Näin uusi jäsenemme kertoo toiminnastaan: 

Adwatec Oy on tehoelektroniikan vesijäähdytyslaitteita ja -järjestelmiä valmistava yritys, joka palvelee merenkulun, sähköverkkojen, raskaan teollisuuden sekä muiden alojen asiakkaita maailmanlaajuisesti. Yrityksellämme on lähes kahden vuosikymmenen kokemus tehoelektroniikan vesijäähdytyksestä tehokkaasti ja turvallisesti ääriolosuhteissa. Olemme toimittaneet satoja laitteistoja ympäri maailman useissa eri teollisuussegmenteissä toimiville asiakkaillemme. Huolehdimme tuotteidemme koko elinkaaresta, aina asiakkaan konsultoinnista ja jäähdytyssysteemin suunnittelusta valmiin laitteen käyttöönottoon ja huoltopalveluihin. 

Tämän ja vahvan T&K-painotuksen ansiosta tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia jäähdytysratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa. Adwatec Oy on osa Helkama Emotor -konsernia, joka työllistää 400 ammattilaista ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa.

Lue lisää: www.adwatec.com