Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: Elcoline Group Oy

12.10.2020 klo 11.42
Meriteollisuus ry:n hallitus on hyväksynyt yhdistykseen uuden jäsenen: teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoavan Elcoline Group Oy:n.

 

elcoline

 

Elcoline on vuonna 2002 perustettu, suomalainen teollisuuden kunnossapitoalan yritys, jonka yksi suurimmista asiakasryhmistä on meriteollisuus.

1.10.2020 Elcoline Oy osti osia Caverion Industria Oyn liiketoiminnoista. Kaupan kohteisiin sisältyivät myös Caverionin meriteollisuuden yksikkö, ja tämän johdosta Meriteollisuus ry:ssä jatkaa Elcoline Group.

Meriteollisuuden tiimimme toimivat Turussa, Raisiossa, Raumalla ja Porissa.

Yrityksellämme on kaikkiaan 15 toimipistettä ympäri Suomea, yksi Ruotsissa 2020 ja toimintaa huoltosopimuskohteissa ympäri maailmaa. Työllistämme 500 teollisuuden kunnossapitoalan ammattilaista. Toimimme 100-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa niin henkilöstön, johdon, sijoittajien kuin perustajien osalta.

Asiakkaamme toimivat meriteollisuuden lisäksi energia-, petrokemian-, öljynjalostus-, metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden toimialoilla.

Palvelualueitamme ovat teollisuuden kunnossapidon ulkoistukset ja palvelusopimukset, vaativien kohteiden mekaaniset asennukset, sähkö-, automaatio- ja instrumentointityöt, putkistojen asennukset ja hitsaukset sekä energialaitosten osien konepajavalmistus.

Visionamme on saavuttaa 100 miljoonaan euron liikevaihto vuoteen 2023 mennessä, työllistää 1 000 henkeä ja kansainvälistyä pitkälle konseptoidun ja skaalautuvan palvelumallin avulla.

Lue lisää: www.elcoline.fi