led tailor
Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: LED Tailor Oy

30.3.2021 klo 10.15
Meriteollisuus ry:n hallitus on hyväksynyt yhdistykseen uuden jäsenen: siniseen LED-valoon perustuvia, kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja kehittävä ja valmistava LED Tailor Oy on liittynyt jäseneksemme

Näin uusi jäsenemme kertoo toiminnastaan:

LED Tailor Oy keskittyy parantamaan laivojen hygieniaa toteuttamalla automaattisia desinfiointiratkaisuja virusten, bakteerien ja homeiden poistoon. Tyypillisinä käyttökohteina ovat yleiset kokoontumisalueet, saniteettitilat, kylpyhuoneet sekä keittiöt. Kylpyhuoneympäristössä, LED Tailorin ratkaisu pienentää riskiä saada toisilta matkustajilta bakteeri- tai virustartuntaa kuten esim. norovirusta. Ruuan valmistuksessa ja säilytyksessä taas ratkaisu pienentää esim. listeriabakteerin aiheuttamaa riskiä. Bakteerit aikaansaavat yleensä myös hajuhaittoja. Samalla kun LED Tailorin ratkaisu tuhoaa bakteereita, myös hajut poistuvat ja ilmasta tulee raikkaampi.  
 
LED Tailorin teknologia pohjautuu vahvasti tieteeseen - tuotteet ovat vuosien tuotekehityksen tulosta. Järjestelmä perustuu näkyvän sinisen valon antimikrobisiin ominaisuuksiin. Järjestelmä desinfioi pintoja automaattisesti, se on täysin vaaraton sekä ihmisille että materiaaleille. Ratkaisun käyttökulut ovat minimaaliset, koska järjestelmä on huoltovapaa, eikä sen käyttöön liity mitään kuluvia osia tai aineita. Järjestelmän tehoa voidaan parantaa erilaisilla pinnoitteilla, joita saa suoraan meiltä tai yhteistyökumppaniemme kautta.

LED Tailor on yli 6 vuotta vanha yritys, jonka päätoimipaikkana on Salo. Marine-liiketoiminnassa teemme yhteistyötä HellaMarinen kanssa. LED Tailor jatkaa HellaMarine tuotteiden myyntiä Suomessa.

Lue lisää: www.ledtailor.com

led tailor