pocadel
Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: POCADEL OY

18.2.2021 klo 12.38
Meriteollisuus ry:n hallitus on hyväksynyt yhdistykseen uuden jäsenen: laivojen palonkestäviin lasioviin ja -seiniin erikoistunut POCADEL OY on liittynyt jäseneksemme

Näin uusi jäsenemme kertoo toiminnastaan:

POCADEL OY on laivojen palonkestäviin lasioviin ja -seiniin erikoistunut yritys. Kehitimme jo yli 20 vuotta sitten ensimmäisenä markkinoille paloluokiteltujen lasirakenteiden tuoteperheen, jossa raskaiden teräsprofiilien asemesta käytetään alumiiniprofiileja. Siitä lähtien olemme säilyttäneet asemamme kapean erikoisalamme markkinajohtajana. Toimintamme peruskivet ovat jatkuva tuotekehitys, hyvä asiakaspalvelu ja vienti. Viennin osuus on noin 80 % tuotannostamme. Tärkeimmän yksittäisen vientimaan Italian lisäksi toimitamme tuotteitamme Ranskaan, Saksaan, Norjaan ja yleensä maihin, joissa rakennetaan tai korjataan matkustaja-aluksia tai offshore-rakenteita. Uusin vientimaa on Kiina. Pocadelin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Suomessa.

Kaikkien tuotteidemme taustalla on pitkä tuotekehitystyö, vaativat palotestit ja voimassa olevat sertifikaatit. Kattava tuoteperheemme käsittää erilaisia B15 ja A60 -paloluokan ovia ja seinärakenteita.

Lue lisää: www.pocadel.fi

pocadel

Pocadelin tuotteet ovat palonkestävyyden lisäksi näyttäviä.