vallila
Uutinen

Meriteollisuus ry:lle uusi jäsen: Vallila Marine Oy

14.2.2020 klo 8.02

Meriteollisuus ry:n hallitus hyväksyi 4.2.2020 kokouksessaan yhdistykseen uuden jäsenen: sisustusratkaisuja risteilyvarustamoille ja telakoille tarjoava Vallila Marine Oy liittyi mukaan yhteistyöhön. Näin uusi jäsenemme kertoo toiminnastaan:  

Vallila Marine Oy

Vallila Marine Oy on 2018 perustettu yritys, joka toimittaa sisustusratkaisuja kansainvälisille risteilyvarustamoille ja telakoille. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingin Vallilassa.
 
Yrityksen palvelukonseptina ovat kokonaistoimitukset, jossa Vallila Marine koordinoi ja toteuttaa suunnittelun, hankinnan, logistiikan, asennusten työnjohdon ja valvonnan avaimet käteen -periaatteella. Projektien asennustyöt toteutetaan asiakkaan aluksilla korjaustelakoilla ympäri maailman.
 
Vallila -konsernilla on vuosikymmenten kokemus meriteollisuuden parissa erityisesti kankaiden, verhojen, tapettien ja kalusteiden toimittajana. Uusi yritys laajentaa Vallilan tuoteportfoliota laivaprojektien kokonaistoimituksiin ja mahdollistaa meriklusterin asiakkaiden palvelemisen kaikilla markkina-alueilla.

Tutustu myös yrityksen nettisivuihin tästä linkistä.