Kuva palkinnosta pöydällä
Uutinen

NIT Naval Interior Team voitti Sustainability Awardin Lontoossa

NIT Naval Interior Team voitti Sustainability Awardin Cruise Ship Interiors Expo -messuilla Lontoossa 30. marraskuuta. NIT nimettiin CSI Awards -kilpailun finaaliin Hiilijalanjälkilaskenta-palvelulla, jonka yleisö äänesti voittajaksi. 

Hiilijalanjälkilaskenta on merkittävä ja ensimmäinen laatuaan oleva palvelu laivan sisustustilojen ympäristövaikutuksen laskemiseen. Se mahdollistaa tunnistamaan ne tekijät, joilla on suurin vaikutus hiilijalanjälkeen, sekä tutkimaan vaihtoehtoisia materiaaleja auttaen asiakkaita vähentämään päästöjä.

”Tämä palkinto ei ole ainoastaan NIT:n menestykselle vaan koko laivanrakennusalalle. On hieno nähdä, miten tietoisuus kestävyydestä on kasvanut viime vuosina,” sanoo Sebastian Lagerlöf, toimitusjohtaja. ”Meidän kaikkein tulee pyrkiä vihreäksi ja kestävämmäksi ja me autamme mielellämme saavuttamaan sen.”

Cruise Ship Interiors Expo on kansainvälinen risteily- ja laivanrakennusalan messutapahtuma, joka järjestetään vuosittain Lontoossa ExCelissä marraskuun loppupuolella. Messut huipentuvat CSI Awards -kilpailuun eri kategorioilla suunnittelutoimistoille, risteily-yhtiöille ja toimittajille. 

Sustainability Award on merkittävä kunnianosoitus vihreämmän laivanrakennuksen pioneereille. NIT:n Hiilijalanjälkilaskenta yhdistää alan sidosryhmiä ja edistää yhteistyötä hiilidioksidipäästöjen vähentämisen tavoitteen eteen. 

NIT Naval Interior Team, perustettu Piikkiössä vuonna 2000, on kansainvälinen konserniyhtiö, joka on erikoistunut laivojen suunnittelu- ja rakennustoimituksiin avaimet käteen-periaatteella. Yritys vastaa kokonaistoimituksista risteily- ja matkustaja-alusten erilaisilla alueilla, kuten ravintolat, spat tai miehistöalueet, sisältäen myös tekniset taustatyöt. NIT on rakentanut mahtavia tiloja maailman johtaville telakoille ja varustamoille yli 20 vuotta ja työllistää tällä hetkellä yli 110 henkeä.

Lue alkuperäinen tiedote täällä