Kuvituskuva
Uutinen

Teknologiateollisuus ry tarjoaa Meriteollisuuden jäsenille ilmaisen hiilijalanjälkilaskelman – vielä ehdit ilmoittaa yrityksenne mukaan!

Teknologiateollisuus ry jatkaa selvitystä jäsenistönsä hiilijalanjäljistä ja tarjoaa myös kaikille Meriteollisuuden jäsenille mahdollisuuden ilmaiseen hiilijalanjälkilaskelmaan tulevana kesänä.

Laskelmat tuotetaan Teknologiateollisuuden Climpactor-laskentamoottorilla Valas Solutions Oy:n toimesta. Päivitetty Climpactor-laskentamoottori mahdollistaa entistä tarkemmat yrityskohtaiset GHG-protokollan mukaiset tulokset. Myös raporttien ulkoasua on kehitetty tarjoamaan aiempaa kriittisemmän ja yksityiskohtaisemman päästötarkastelun.
 
Tuloksien pohjalta laaditaan koontiraportti, jonka avulla osallistujien on mahdollista verrata omaa suoriutumistaan muihin saman toimialan yrityksiin. Koontiraportti ei sisällä yrityskohtaisia lukuja, vaan käsittelee päästöjen toimialakohtaisia keskiarvoja ja päästöintensiteettejä.

Osallistumiseen riittää lähtötietokyselyyn vastaaminen ja lisätietoa löytyy kyselyn ensimmäiseltä sivulta. Kysely on auki 7.6.2024 saakka – toimithan siis pian! Yrityskohtaiset raportit toimitetaan yrityksille viimeistään elokuun loppuun mennessä, johon mennessä myös koontiraportti on julkaistu.
 
Lisätietoa hankkeesta löydät tästä linkistä. Lähtötietolomakkeeseen pääset tästä linkistä
 
Lisätietoa hankkeesta ja mahdolliset kysymykset:
- Otto Jalas: otto(a)valassolutions.fi tai 040 595 0830
- Lauri Vallo: lauri(a)valassolutions.fi tai 045 129 5758
- tai toimisto(a)valassolutions.fi