henkilöstö
Uutinen

Vihreä siirtymä kulkee globaaleilta asiakkailta Kojan tuotantoon

Tamperelaisella Kojalla on Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Suomessa asiakkaina isoja pörssiyhtiöitä, joita se auttaa vähentämään päästöjä.

Tamperelaisesta metalliverstaasta globaaliksi toimijaksi kasvaneessa Koja Groupissa vihreä siirtymä ja vastuullisuus läpäisevät yrityksen koko strategian. Viime vuosien panostus sitä tukevaan teknologiaan ja kehitystyöhön on kantanut hedelmää. Yhtiöllä on Yhdysvalloissa, Suomessa ja Euroopassa asiakkaina suuria pörssiyhtiöitä, joita se auttaa vähentämään päästöjään.

”Haluamme olla toimialojemme teknologia- ja ympäristöjohtaja. Suunnannäyttäjä, johon asiakkaat pystyvät luottamaan, kun tarvitsevat ilmankäsittelyratkaisuja laivaan, teollisuuteen tai kiinteistöihin”, sanoo Koja Oy:n Teollisuusratkaisujen liiketoimintajohtaja Pasi Lähteinen. Hän on myös Kojan Yhdysvaltojen tytäryhtiön toimitusjohtaja. 

Marraskuussa Turun telakalta valmistuneen maailman suurimman risteilijän, Icon of the Seasin, ilmanvaihtokoneet ovat Kojan tekemiä.

Kansainvälisillä markkinoilla toimivien laiva- ja teollisuustoimialojen lisäksi Koja Group tuottaa ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin pääosin kotimaisille markkinoille.

Lue koko juttu täällä >>