wärtsilä
Uutinen

Wärtsilä toimittaa maailman suurimman bioLNG-tuotantolaitoksen

26.5.2021 klo 14.42

Teknologiayhtiö Wärtsilä toimittaa biokaasun nesteytyslaitoksen norjalaiselle Biokraftille, joka on Scandinavian Biogas Groupin tytäryhtiö ja merkittävä toimija globaaleilla biokaasumarkkinoilla. Laitos on laajennus Skognissa Norjassa sijaitsevaan, kapasiteetiltaan 25 tonnin tuotantolaitokseen, jonka Wärtsilä on myös toimittanut. Laajennuksen jälkeen laitoksen kapasiteetti on 50 tonnia päivässä, mikä tekee siitä ylivoimaisesti suurimman laatuaan maailmassa. Laajennuksen tilaus tehtiin huhtikuussa 2021.

Nesteytetyn biokaasun markkinat kasvavat jatkuvasti samalla, kun fossiilisten polttoaineiden käyttöä pyritään vähentämään maailmanlaajuisesti. BioLNG:tä on runsaasti saatavilla, ja se on uusiutuva energianlähde, jota käytetään ’vihreänä’ polttoaineena kuljetus-, teollisuus- ja merenkulun sovelluksissa.

”Nesteytyslaitoksissa käyttämämme teknologia on erittäin luotettavaa, ja biokaasun nesteytys on operatiivisilta kustannuksiltaan edullista. Olemme ylpeitä, että Biokraft valitsi meidät jälleen tähän projektiin, koska se on selvä osoitus asiakastyytyväisyydestä”, sanoi Maria Ortiz, Sales Manager, Biogas Solutions, Wärtsilä Gas Solutions.

Wärtsilä toimittaa laitoksen toukokuussa 2022.

Kuvateksti: Biokaasun nesteytyslaitos laajentaa olemassaolevaa bioLNGn tuotantolaitosta Norjan Skognissa @Wärtsilä

 

Lue alkuperäinen tiedote täällä